Gabi te Riele

Over ons

Mijn naam is Gabi te Riele en ik ben Language Empowers gestart om taaltrainingen op een effectieve, leuke  contextrijk e manier aan te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat je je meer thuisvoelt door de taal en cultuur te leren. Dan kun je namelijk verbinding maken met de mensen om je heen, vrienden maken en je thuisvoelen binnen je nieuwe context.

Bij Language Empowers zijn de lessen in kleine groepen (4-12 personen), zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Jouw doelen en het halen van je doelen staat voorop. Je doet dit met hulp van de docent en je medecursist, want door samen te werken leer je makkelijker, effectiever en met meer plezier.

Ook is er aandacht voor het leren buiten de les. We zoeken naar een manier die voor jou werkt, omdat je ook naast de cursus met de taal bezig wil zijn en zelfstandig wil kunnen leren. Daarnaast is cultuur en wat dat betekent voor de taal ook een belangrijk onderdeel van de lessen.

Onze trainers zijn gediplomeerde professionals met ruime ervaring. Ze zijn ervaringsdeskundigen in taalleren, zodat ze goed weten hoe het is om een nieuwe taal te leren.

Kies je taal