Boekenclub NT2 (online)

Na de zomer starten we met de NT2-boekenclub! Voor iedereen die van lezen houdt en in een gezellig groepje wil praten over literatuur en alles wat daaruit voortkomt. Tijdens de lessen gaan we aan de hand van vragen, stellingen, perspectief ed. Ook gaan we in gesprek over het verhaal, de karakters, de stijl en andere thema’s die daaruit voortkomen. Denk bijvoorbeeld aan paralellen in het dagelijks leven, wereldgeschiedenis, politiek en andere literatuur. We hebben een boek gekozen waar ook een film van is, die we in de laatste les zullen kijken met een hapje en een drankje.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die B2+-niveau heeft en met Nederlands bezig wil zijn door iets leuks te doen. In deze cursus verbeter je je spreekvaardigheid en natuurlijk je leesvaardigheid en vocabulaire op een relaxte manier.

Het zijn 8 lessen van 1,5 uur, 7 online en 1 op locatie. Er zitten 2 weken tussen de lessen in, zodat je genoeg tijd hebt om te lezen en je voor te bereiden op de volgende les. De lessen zijn onder leiding van Marjon Reinders die een groot leesfanaat is en vaak een NT2-boekenclub heeft gerund.

Lesdata Maandagavond 9, 23 sept; 7, 21 okt; 4, 18 nov; 2 online 20.15-21.45, , 16 dec op locatie Nieuwegracht 1, Utrecht.
Locatie: Online, alleen op 16 dec bij Language Empowers op de Nieuwegracht 1, 3512 LB Utrecht.
Materiaal: Deze informatie ontvang je zo gauw je je inschrijft. Moderne Nederlandse literatuur.
Trainer Marjon Reinders
Kosten: € 185 voor 1 september, € 195 erna.
Aantal deelnemers: min. 6 - max 10

Meer informatie

Als je je op wil geven voor de cursus of een plekje wil boeken voor een intake stuur een bericht
of bel op 06-48052650.

Naam
E-mail
Bericht

Kies je taal